Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Onze doelen dit jaar zijn het mede mogelijk maken van de pupillennacht en Amelandland reizen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze jeugdclubkas!

Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

 

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: eenmalige machtiging.

Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!


Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen?

Lever het dan in bij je leider/trainer uiterlijk zaterdag 4 november 2017. Hij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.
Is je boekje vol, maar wil je nog meer loten verkopen? Dan kan je in de commissiekamer een nieuw boekje vragen.

Verkoop 20 loten en ontvang van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor een dagje uit*, en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van je club een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol*. Ook ontvang je € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar www.kids.clubactie.nl.

 

NIEUW DIT JAAR!
Lotenverkopers van VV Moordrecht hebben altijd prijs!!

Vanaf 16 verkochte loten en meer, ontvang je € 0,25 per verkocht lot.
Dus verkoop je 16 loten, dan heb jij daarmee € 4,- verdient.
Verkoop je 30 loten, dan verdien je € 7,50… enzovoort….
Dus hoe meer loten je verkoopt, hoe meer je verdient voor je eigen spaarpot!!

Na afloop van de Grote Clubactie wordt het bedrag wat je bij elkaar hebt verdient,
 contant aan je overhandigd.

Tip! 
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. 
Ons doel van de Grote Clubactie is de Pupillennacht en de Jeugdkampen.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

De jeugdcommissie.

*Geldig bij Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds. Bij Bobbejaanland 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds: 50% korting kids.clubactie.nl.