Geslaagde scheidsrechtersavond o.l.v. Kevin Blom, met vervolg…

Gisterenavond heeft de scheidsrechtersavond onder leiding van Kevin Blom plaatsgevonden. De opkomst was goed! Er was veel O17 jeugd en er waren ook een behoorlijk aantal ouders op afgekomen. Deze groep had nog wat groter mogen zijn 😀.

Na de opening stelde, voor zover dat nog nodig was, Kevin Blom zich voor. Hij vertelde hoe hij bij ONA is begonnen als scheidsrechter en wat hij zoal mooi vind aan de rol van scheidsrechter.

Vervolgens zijn de aanwezigen inhoudelijk aan de slag gegaan met oa. een spelregelquiz en nog veel meer van wat er komt kijken bij het fluiten van wedstrijden.

Aan het einde van de avond was er een groepje jeugdspelers wat aangaf te willen gaan fluiten.
Al met al was het een zeer geslaagde en leerzame avond die zeker nog zijn gevolg gaat krijgen in oa. verdieping in de spelregels en coaching/begeleiding op het veld bij het fluiten van wedstrijden.
Dit ook weer onder leiding van Kevin Blom.

Wil jij dit ook, of weet je iemand van buiten de vereniging die bij VVM clubscheidsrechter wilt worden? Meld je dan bij een van de coördinatoren of via info@vvmoordrecht.nl. Ook als je deze avond er niet bij kon zijn maar toch meer wilt weten over fluiten, of deel wilt uitmaken van ons scheidsrechterskorps… meld je als nog aan en doe mee!

Ook zijn we nog op zoek naar een scheidsrechterscoordinator. Wellicht dat onder de aanwezige ouders van deze avond hier belangstelling voor is. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@vvmoordrecht.nl of bel 06-20561099.