Scheidsrechters avond o.l.v. KNVB scheidsrechter Kevin Blom

Op woensdag 17 januari zal er een scheidsrechters avond gegeven worden onder begeleiding van KNVB scheidsrechter Kevin Blom.
Inloop 19.15 uur, aanvang 19.30 uur

Deze avond is bedoeld als informatie en introductieavond voor scheidsrechters, aankomend scheidsrechters, leiders, trainers, ouders en andere belangstellenden die mogelijk de scheidsrechters fluit willen gaan hanteren.
We zijn namelijk nog steeds op zoek naar nieuwe scheidsrechters.

Het doel van de avond is om op een informele wijze allerlei zaken m.b.t scheidsrechters bespreekbaar te maken. Dit kan gaan over organisatie, spelregels, opleiding of andere zaken die je als scheidsrechter bezig houden. Ook zal Kevin vertellen waarom het zo leuk is om scheidsrechter te zijn en wat er allemaal bij komt kijken.

De gehele O17-jeugd (meiden en jongens) zal verplicht aan deze avond deelnemen. De O15-jeugd is ook van harte welkom.
Misschien wil je na deze avond ook gaan fluiten, en anders is het een hele leerzame en leuke avond waarbij spelregels en respect voor de scheidsrechter aanbod komen.

Als je na deze avond enthousiast bent geworden, en er is voldoende animo, kan je deelnemen aan de nog nader te plannen trainingsavonden die eveneens door Kevin zullen worden begeleid.

Wij hopen op een grote opkomst!