Nieuwe hoofdtrainer

Het bestuur is trots te kunnen mededelen dat het erin is geslaagd om Dennis de Jong voor de tweede helft van het seizoen aan te stellen als hoofdtrainer.

Nadat begin januari in goed onderling overleg afscheid is genomen van trainer Frits van Dijk, moest het bestuur op zoek naar een opvolger.

Na meerdere gespreken met het bestuur, staf en een vertegenwoordiging van de spelersgroep, zijn wij er van overtuigd dat we, in de persoon van Dennis de Jong, een goede trainer te hebben gevonden voor het resterende deel van het seizoen. We evalueren later of en hoe we verder gaan in het komende seizoen.

Dennis is geen onbekende bij VVM. Zijn zoontje speelt in de JO9-2 waarvan hij eveneens trainer/coach is.
Dennis is oud-speler van VV Haastrecht, waar hij ook 2 jaar hoofdtrainer is geweest. Tot vorig seizoen vervulde hij bij Haastrecht de rol van hoofd technische commissie.
Zijn visie op het voetbal en passie voor het voetbal passen goed bij de spelersgroep en de ambities van de vereniging, om een stabiele speler in 4e klasser te willen zijn.

Wij wensen Dennis en de spelersgroep veel succes. Met de juiste instelling en inzet van de staf en spelersgroep zien wij de tweede seizoenshelft met vertrouwen tegemoet.

Namens het bestuur,
Voorzitter
Louis van Loon