Scheidsrechters, een uitstervend ras….!?

De eerste helft van het seizoen hebben we met kunst en vliegwerk de meeste wedstrijden nog kunnen bemensen met scheidsrechters. Speurtochten, oproepen aan leden of andere belangstellenden om wedstrijden te fluiten hebben tot nu toe te weinig opgeleverd. En het lijkt er helaas niet beter op te worden….Dit betekent dat als we geen nieuwe aanwas krijgen, de teams bijv. uit hun eigen gelederen mensen zullen moeten mobiliseren om wedstrijden te fluiten. Lukt dit niet, zullen er helaas wedstrijden niet kunnen worden gespeeld… En dat wil niemand…. toch?

Daarom wederom een oproep aan een ieder!
Ben je geïnteresseerd in het scheidsrechters vak, meld je! Schroom niet, frequentie, niveau, alles is bespreekbaar. Sluit dan aan tijdens de theorieavond voor scheidsrechters o.l.v. Kevin Blom op dinsdagavond 6 maart.

Voor leiding van de teams de boodschap; probeer alvast ouders te mobiliseren die bereid zijn te fluiten. Naar alle waarschijnlijkheid zult u regelmatig een beroep op hen moeten doen. Ook deze ouders zijn van harte welkom op de theorieavond o.l.v. Kevin Blom. Ook is het denkbaar dat de leider van het team zelf moet fluiten om de wedstrijd door te kunnen laten gaan. Dit is echter niet wensenlijk en een noodmiddel!

Tijdens de eerste scheidsrechters bijeenkomst hebben een aantal O17 jongens en meiden aangegeven te willen gaan fluiten. Sluit je bij hen en de huidige scheidrechters aan. Hoe meer scheidsrechters, hoe leuker en zal je minder wedstrijden te hoeven fluiten!
Interesse om te gaan fluiten? Stuur en berichtje aan: louis.voetbal@kpnmail.nl of via 06-20561099.

Ik hoop dat een ieder de noodzaak inziet van voldoende scheidsrechters. Ook seniorenspelers zouden hier prima invulling aan kunnen geven.
De kinderen moeten op zaterdag hun wedstrijd kunnen spelen. Daar doen we het voor!!
“Met elkaar & Voor elkaar”

Wil jij scheidsrechters coördinator en/of begeleider worden?
Het scheidsrechterskorps zal niet kunnen functioneren zonder coördinatie en begeleiding.
Wij zijn daarom op zoek naar een coördinator die de scheidsrechters aan de wedstrijden koppelt en de coördinatie op zich neemt. Een belangrijk klusje, want zonder scheids kan er niet worden gevoetbald. Ben je handig met smartphone, email en de computer? Dan is dit wellicht iets voor jouw?.
Ook vinden wij het belangrijk dat beginnende en jonge scheidsrechters goed begeleid worden. Heb jij verstand van spelregels, en wil jij onze jonge en beginnende scheidsrechters ondersteunen met advies langs de zijlijn, voor, in de rust en na de wedstrijd? Neem contact met ons op, want elke hulp is welkom!
Deze twee taken kunnen door 2 personen, maar eventueel ook door 1 persoon worden uitgevoerd.
Interesse om te gaan coördineren en/of begeleiden? Stuur en berichtje aan: louis.voetbal@kpnmail.nl of via 06-20561099.

Namens het bestuur
Louis van Loon
Voorzitter