Doe mee met de RABO sponsorfietstocht op 30 juni

Fiets mee en vul de clubkas van VV Moordrecht!
Op zaterdag 30 juni vindt de Rabo Fietstocht plaats. Met dit initiatief kunnen we onze clubkas aanvullen. En dat is zeker gewenst om o.a. onze jeugdafdeling verder te ontwikkelen!Voor elke fietser die wij aandragen betaalt de Rabobank ons en bedrag afhankelijk van de gereden afstand.

Routes
De Rabobank Sponsorfietstocht voert je langs de mooiste plekken in onze regio. En natuurlijk ook langs gezellige terrassen waar je even kunt rusten.

Afstanden en vast bedrag voor elke deelnemer.
Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Gouwestreek stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer op de bankrekening van onze vereniging.
– 15 km levert VVM 5 euro op;
– 30 km levert VVM 10 euro op;
– 60 km levert VVM 20 euro op;
– en de 80 km (speciaal voor wielrenners), levert VVM 25 euro op.
Deze bedragen zetten natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan dus aardig oplopen. Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen om geld bij elkaar te fietsen voor VV Moordrecht!

Starttijden
De Sponsorfietstocht is van 10.00 – 16.00 uur. Er kan gestart worden tussen 10.00 – 12.00 uur. Verenigingen ontvangen van te voren een starttijd (blok van een halfuur). Dit om drukte bij de startlocaties te voorkomen. Alle stempelkaarten dienen voor 16.00 uur ingeleverd te worden.

Startpunt
KV IJsselvogels
Moordrecht

Fiets ook mee en schrijf je in!
Ondanks hier en daar wat angst voor zadelpijn :-), gaat het bestuur natuurlijk ook fietsen.
Heb je er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer dan ook je gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor VV Moordrecht!

Inschrijven:

Alvast bedankt voor je deelname!