Pupillenweekend 2018

Aan de ouders van onze O8-O9 (F) en O11 (E) pupillen,

Traditioneel willen wij ter afsluiting van het voetbalseizoen, een overnachting op ons sportcomplex organiseren. De pupillennacht wordt op zaterdagmiddag 16  en zondagochtend 17 juni 2018 gehouden.Wat gaan we doen: voetballen, zwemmen en andere spelvormen.
Kortom een leuk intensief festijn voor onze jongste jeugd.

Wij verwachten de deelnemende kinderen op zaterdag om 13.00 uur in de kantine. Vervolgens kunnen de slaapspullen in de kleedkamers worden gebracht. Zorg ervoor dat uw kind goed gegeten heeft want we beginnen daarna direct met het overvolle programma. De kinderen slapen in de kleedkamers of bij goed weer in een tent. Wilt u voor een luchtbed en slaapzak zorg dragen? Laat uw kind geen overbodige  bezittingen mee nemen zoals geld, radio, etenswaren en telefoons!

Wij zullen erop toezien dat uw kind zo rustig mogelijk kan slapen. Als uw kind door omstandigheden thuis de nacht zal doorbrengen dan kan dat uiteraard. Zondagochtend kunt u uw kind in dat geval weer om 08.00 uur brengen.

De afsluiting vindt plaats om 12.00 uur na de prijsuitreiking.

We hebben wel hulp van u nodig. Zonder uw inzet als ouder wordt het voor ons als organisatie erg lastig om alles in goede banen te leiden. Wij hopen dus dat u als ouder mede uw kind van dienst zult zijn!

Een rooster zal in de week voor de pupillennacht voor de diverse ouder activiteiten op de VVM site geplaatst worden!
Indien u daar vragen over heeft kunt u deze stellen aan de pupillennacht commissie.

Verder vragen wij nog uw aandacht voor het volgende. De pupillennacht kost geld. Het zwembad wordt gehuurd en verder zijn er nog wat meer kosten. Wij vragen u om een bijdrage en dit kunt u geheel vrijblijvend voldoen. Als indicatie kunnen wij u laten weten dat de kosten per kind ongeveer € 10,00 zijn. U kunt dit of een ander bedrag op de dag aan de organisatie afgeven of storten op de bankrekening van de jeugd van VV Moordrecht. NL93INGB0000153837 ten name van VV Moordrecht Jeugd. Dit kan ook via deze website met iDEAL. Klik hier voor betaling via iDEAL.

Wij danken u alvast voor uw bijdrage!

Wilt u het aanmeldformulier (klik om te downloaden) zo spoedig mogelijk ingevuld inleveren per e-mail v.v.moordrecht.jeugd@gmail.com of inleveren bij de leiders/trainer van uw team?

Uiterste inleverdatum is 31 mei 2018!

Mocht u nog vragen hebben dan horen we dat graag.

DE PUPILLENNACHT – COMMISSIE