1e editie VVM Mix Toernooi

Neem een grote groep onderbouw spelers, een groepje kabouters, vele helpende handen, lekker gezond fruit, een grote groep toeschouwers, een dag zonder neerslag en dan heb je de juiste ingrediënten voor een VVM Mix Toernooi.

Er werd op zaterdag 2 juni een leuk onderling toernooi per categorie afgewerkt, met 12 Champions League waardige teams. Ook was er een leuke speelse groep van 14 voetbalkabouters die hun vaardigheden op het veld konden laten zien. Drie winnaars van het Gatenschieten Bokaal (Owen, Jessie en Faris) die straks vereeuwigd gaan worden in de Wall of Fame van VVM. En natuurlijk niet te vergeten ook alle vaders en moeders die het tegen de kinderen durfden op te nemen in de onderlinge Ouder-Kind wedstrijdjes.

Al met al een geslaagde dag vanwege het grote aantal enthausiaste deelnemers maar ook vanwege alle hulp die we hebben kregen van vrijwilligers bij de verschillende activiteiten, sponsoren die fruit, ijs en de prijzen beschikbaar stelden en veel belangstelling langs de lijnen. Daarvoor wilden we iedereen nogmaals bedanken voor het laten slagen van deze dag.

Wij als organiserend comite hebben enorm genoten van deze 1e editie van het Mix Toernooi en we hopen dat jullie er ook van genoten hebben.

Geniet van de foto’s van deze dag en tot volgend jaar!

⚽ Het VVM Mix Toernooi comite ⚽
(Karin, Marleen, Gerard, Harald, Lonnie, Nardo, Ronald, Richard & Sander)

[Best_Wordpress_Gallery id=”21″ gal_title=”Fotos Mix Toernooi 2018″]