Stappen vooruit met het voetbaltechnisch beleid.

De afgelopen periode zijn er goede stappen vooruit gezet op voetbaltechnisch gebied.

Dit is ook nodig om verder te kunnen groeien in zowel kwaliteit als kwantiteit. We raken spelers kwijt die geen uitdaging meer zien en bij een hogere spelende vereniging gaan voetballen of door andere interesses stoppen met voetballen. Ook de instroom van nieuwe spelertjes bij de pupillen is lager dan dat we graag zouden willen zien.

Helaas is het nog steeds moeilijk om voldoende vrijwilligers / begeleiders te krijgen en niet alle omstandigheden zijn daardoor optimaal aanwezig om te presteren, zowel prestatief als recreatief.
Een goed beleid creëert de voorwaarden om goed voetbal te spelen en het zet de vereniging in zo’n daglicht dat alles weer leeft, vooruit wil en dat iedereen daarbij wil zijn en zijn/haar steentje aan bij wilt dragen.

Wij zijn als bestuur blij met de gemaakte stappen.
Aan het begin van het seizoen hebben we Technisch jeugd coördinator Ger Mulder aangesteld. Er is een technische commissie opgericht welke bestaat uit Paul Overeijnder jr., Simoès Lekatompessy en Davey van den Berg. Tevens is Ed Lugthart als Jeugd coördinator gestart.
Door de technische commissie is een technisch beleidsplan opgesteld waarvan je hier een samenvatting kunt lezen.
In januari 2019 starten we met het Kadercoachtraject voor de jeugdtrainers en leiders waarover wij jullie eerder hebben geïnformeerd.

Lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen aan het voetbaltechnisch beleid? Meld je dan aan bij Bauke Vink (baukevink@planet.nl).

De structuur die het beleid geeft, gaat er steeds meer komen en zal in het komende jaar meer en meer zichtbaar en merkbaar worden. Met als doel: meer instroom van nieuwe leden, het hebben van voetplezier, uitdagend voetbal voor alle niveaus en het behouden van leden die uiteindelijk doorstromen naar de seniorenelftallen.

Doen jullie mee? En zetten jullie samen met ons deze stappen vooruit?

Met elkaar & voor elkaar!

Het bestuur.