OldStars walking football bij vv Moordrecht

Beste voetballiefhebber,

Met dit bericht nodigen wij u graag uit voor een kennismaking en de eerste training van OldStars walking football bij vv Moordrecht, georganiseerd door de werkgroep Molukse OldStars Moordrecht en het Nationaal Ouderenfonds. Deze activiteit vindt op dinsdagavond 11 juni plaats op de sportaccommodatie aan de Sportlaan.
OldStars Sport bestaat uit verschillende aangepaste spelvormen, waarbij ouderen op een laagdrempelige manier kunnen bewegen. OldStars walking football is één van deze spelvormen en al jaren een groot succes in en buiten Nederland. Het is variant op het reguliere voetbal. Zo mag er bij deze spelvorm alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit om blessures te voorkomen en 55-plussers de mogelijkheid te bieden om zo lang mogelijk te kunnen blijven voetballen. Het Nationaal Ouderenfonds is landelijk, samen met de Eredivisie en de KNVB, kartrekker van de spelvorm.

Hieronder het programma en de praktische informatie:

Tijdstip                     Onderdeel
19:30 uur                    Inloop met koffie/thee
20:00 uur                   Aanvang kennismaking en introductie OldStars walking football
20:30 uur                   Aanvang training
21:15 uur                     Einde training
21:30 uur                    Evaluatie en afsluiting

Locatie                        Sportlaan 1, 2841 EB Moordrecht
Kosten                        Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de avond

Op deze avond geeft Joop Kols (Nationaal Ouderenfonds en aanjager landelijke Maluku OldStars) een presentatie over Walking Football. Na de presentatie wordt op het voetbalveld van vv Moordrecht een clinic gegeven. Bij de uitvoering van hiervan is het wel handig als u een trainingspak en (kunstgras) voetbalschoenen bij u heeft.  De activiteit is specifiek gericht op ouderen (55+) en is voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk. Iedereen is welkom, ongeacht het niveau. Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige ‘derde helft’, uiteraard onder het genot van een warm of koud drankje.

Aanmelden en contactinformatie
Graag horen we of u wilt meedoen of komt kijken. U kunt zich opgeven voor de avond via onderstaande contactpersonen.

Met vriendelijke groet, namens de organisatie,
Johnny Parera (0646152205)
Pieter de Fretes (0655495094)
Alex Latuheru (0630598770)
Faan Pattiheuwean (0624524541)
Sammy Angkotta (0681611777)
Chris Matitahatiwen (0644186229)