Ter nagedachtenis aan Ron van den Berg

Op dinsdag 12 november jl. is Ron van den Berg overleden. Hij is slechts 62 jaar oud geworden. Ron is jarenlang jeugdtrainer geweest binnen onze vereniging, waarna hij ook meerdere jaren de selectie onder zijn hoede heeft gehad. Het hoogtepunt in zijn periode bij Moordrecht was het kampioenschap met het 1e elftal in de 4e klasse in het seizoen 1996-1997. Na zijn periode bij Moordrecht is Ron nog jarenlang actief geweest in diverse functies bij Olympia in Gouda.

Zo’n twee jaar geleden is bij Ron de ziekte ALS geconstateerd. In november 2018 hebben de oud selectie leden van VVM uit het seizoen 96-97 ter ere van Ron een reünie wedstrijd gespeeld tegen een afvaardiging van Olympia, waarin o.a. de kinderen van Ron meespeelden. Een zeer bijzondere en emotionele dag waar Ron erg van heeft genoten. We herinneren ons Ron als een zeer fijn en warm persoon, fanatiek als trainer, maar bovenal altijd betrokken bij zijn spelers.

Namens geheel VV Moordrecht wensen wij zijn vrouw Conny en kinderen Sven, Björn en Kari alle sterkte toe met dit verlies.