Technisch Jeugd Coördinator

Invulling TJC onderbouw rest van het seizoen
In eerder bericht hebben we gecommuniceerd dat we de samenwerking met de Technisch Jeugd Coördinator voor de onderbouw (Johan Hofman) hebben beëindigd.

Omdat we het erg belangrijk vinden onze trainers en begeleiders van de jeugdelftallen de juiste ondersteuning en begeleiding te kunnen blijven bieden, hebben we Dennis de Jong bereid gevonden om deze taak op interim-basis op zich te nemen. Dennis is de afgelopen anderhalf jaar hoofdtrainer geweest van ons 1e elftal.

Per heden zal Dennis het eerste aanspreekpunt zijn voor de trainers en begeleiders van de jeugdelftallen t/m JO13, omtrent voetbaltechnische zaken, op zowel trainingsgebied als coaching. Daarbij zal hij, zoveel als mogelijk, ondersteuning bieden aan de trainers bij het maken en geven van de juiste trainingen en bij het coachen van wedstrijden, en hierbij ook zijn adviezen delen.

Hiermee willen we de structuur van de voetbaltechnische ontwikkeling van de onderbouw verder continueren.

We hopen hiermee voor onze trainers een goede invulling te geven aan de ontstane situatie, en zullen we de 2e seizoenshelft gebruiken om met elkaar na te denken over de structurele invulling.