Maluku Old Stars, 11 januari

Het afgelopen jaar is de Maluku OldStars Community weer gegroeid en daar zijn wij bijzonder trots op. Om dit te vieren willen wij graag de OldStars uitnodigen voor een gezellige nieuwjaarsmeeting op zaterdag 11 januari 2020. Deze meeting wordt geörganiseerd door Het Nationaal Ouderenfonds, Commissie Maluku OldStars en VV Moordrecht.

Programma
13:30 Ontvangst
14:00 Opening en welkomstwoord
14:15 Omkleden
14:30 Mini MOS WF Toernooi
16:00 Douchen
16:30 Gezamelijk eten
18:00 Sluiting

De oudervriendelijke sportomgeving
Het Nationaal Ouderenfonds creëert met haar projecten OldStars Sport en de Derde Helft oudervriendelijke sportverenigingen waar ouderen een inspirerende sportieve- en niet sportieve activiteiten organiseren met elkaar en voor elkaar.

Binnen OldStars Sport ontwikkelt het Ouderenfonds aangepaste spelvormen voor 55-plussers. Binnen de Derde Helft, een initiatief van het Ouderenfonds en de Vriendenloterij ligt het accent op ontmoeting. Sportverenigingen worden gestimuleerd hun sportkantine een vernieuwde functie te geven, namelijk die van een centrale plek voor activiteiten waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten, een kopje koffie kunnen drinken en een goed gesprek kunnen voeren.