Jeugdcoördinator gezocht

Jeugdcoördinator (m/v)

We zijn op zoek naar een enthousiaste jeugdcoördinator (m/v) voor de JO11-leeftijdscategorie (3 teams) én een jeugdcoördinator voor de JO13- leeftijdscategorie (2 teams). Vind jij het leuk om een spin in het web te zijn tussen trainers, leiders, ouders en natuurlijk de spelers en speelsters van een specifieke leeftijdsgroep? En wil je daarnaast je steentje bijdragen aan de positieve ontwikkeling die we binnen de jeugd van VVM doormaken? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! Als jeugd-coördinator werk je nauw samen met de Technisch Jeugd-coördinator (TJC) van de Onderbouw, en maak je onderdeel uit van een team van 6 (jeugd-) coördinatoren, die allemaal uitkijken naar jouw komst. Wat je toekomstige teamleden allemaal gemeen hebben, is dat ze een groot hart hebben voor VVM en vooral voor de verdere ontwikkeling van de jeugdafdeling.

De jeugdcoördinator
– Is het aanspreekpunt voor leiders/trainers, ouders/verzorgers en spelers/speelster van de betreffende leeftijdscategorie.
– Heeft regelmatig overleg met de Technische Jeugd-Coördinator Onderbouw.
– Draagt de visie omtrent ontwikkeling van jeugdvoetbal binnen VVM uit, en volgt hierin de richtlijnen zoals beschreven in het Technisch Beleidsplan.
– Bewaakt de afspraken die gemaakt worden binnen de betreffende leeftijdscategorie.
– Heeft een actieve rol bij de bepaling van aantal teams binnen de leeftijdscategorie.
– Bezoekt op regelmatige basis wedstrijden en/of trainingen om zodoende op de hoogte te blijven van wat er zoal leeft binnen de betreffende leeftijdscategorie.
– Vertegenwoordigt de desbetreffende leeftijdscategorie binnen het Coördinatoren-overleg.
– Geeft ondersteuning bij indeling jeugdteams i.s.m. de trainers en TJC Onderbouw.
– Is verantwoordelijk voor het delen van relevante informatie binnen de leeftijdscategorie.

Herken jij jezelf in deze rol? Ben jij die enthousiaste moeder of vader (broer/zus/oom/tante/etc.) en lijkt het je leuk om aan te sluiten bij een gemotiveerde groep van trainers, leiders en coördinatoren binnen de jeugd van VVM? Laat dan snel iets van je horen! Een bijkomend voordeel: in deze rol ben je gemiddeld maximaal 3 uurtjes per week bezig en heb je daarmee ook gelijk jouw vrijwilligers-taken voor het hele seizoen ingevuld!

Wil je reageren of heb je nog vragen? Stuur dan even een mail naar Dennis de Jong (TJC Onderbouw) via: ddejong73@live.nl. Bellen mag natuurlijk ook op: 06-20225270. Of spreek een van de trainers of coördinatoren even aan.

Bekijk ook onze andere vacatures