Start trainingen vanaf maandag 17 augustus

Na een relatief korte zomerstop starten de trainingen weer vanaf maandag 17 augustus. Zie onder dit bericht de overzichten.
Via de appgroepen weet iedereen in welk team hij of zij is ingedeeld. Houd die appgroepen in de gaten voor nadere details m.b.t. de trainingen.

Doordat de Corona maatregelen de laatste maanden van het afgelopen seizoen door zowel ouders als spelers goed in acht zijn genomen hebben we gemeend de trainingen weer direct achter elkaar te kunnen inplannen, dus zonder de buffer van een kwartier. Ook hoeft er geen Corona coördinator aangewezen te worden en mogen ouders het VVM terrein op. Wel zijn uiteraard de ‘normaal’ geldende Coronaregels van toepassing, dus voor ouders/toeschouwers en trainers geldt de anderhalvemeter regel. We rekenen hierbij op ieders eigen verantwoordelijkheid en gezonde verstand.

Komende week zal een overzicht van alle teams en meer informatie over het komende seizoen op de website worden geplaatst. Leiders en trainers kunnen vrijdagavond 28 augustus alvast in hun agenda zetten; dan vindt de Kick-off plaats voor het nieuwe seizoen. Ook hierover komt de komende week nadere informatie.

Veel plezier op het veld!

Het team jeugdcoördinatoren VVM

Informatie start trainingen en wedstrijden: