Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Het einde van het jaar 2020 nadert ons.
Vorig jaar konden we terugkijken op gespeelde wedstrijden en activiteiten, maar dit jaar…
Het zou ons jubileumjaar moeten worden.
Want VV Moordrecht bestaat inmiddels 100 jaar, maar helaas konden we dit niet met elkaar vieren.

Door corona zal dit jaar geen kerstklaverjassen/kerstborrel zijn en ook de Nieuwjaarsreceptie zal niet gehouden kunnen worden.

Over de uitplaatsing naar de nieuwe locatie ’t Ambacht valt te melden, dat de bouwvergunning is verleend.
De aanbesteding van ons clubgebouw heeft op 11 dec. jl. plaatsgevonden.
Wanneer met de bouw en de aanleg van de velden wordt gestart is nog niet bekend.

Onze intentie is toch om op 18 januari 2021 een fysieke ALV te houden. Nadere info hierover volgt.

Ondanks deze moeilijke tijden willen wij u allen fijne kerstdagen, een goede viering van Oud en Nieuw en alvast een voorspoedig en hopelijk gezond 2021 toe wensen.

Bestuur VV Moordrecht.