CORONA PROTOCOL

Helaas hebben we nog steeds te maken met Corona. De regels zijn weliswaar flink versoepeld maar onze verwachting is dat we aankomend seizoen hier nog wel last van blijven houden en dat de overheid, net zoals afgelopen seizoen, regelmatig de regels rondom Corona zal aanpassen. Omdat het nieuwe seizoen weer gaat beginnen vinden wij het belangrijk om de regels rondom het coronabeleid nog even te laten zien.

Deze regels zijn opgesteld door NOC-NSF en gelden ook voor onze vereniging. Klik hier voor het protocol-verantwoord-sporten van NOC-NSF.
protocol-verantwoord-sporten-v20092021
Wij verzoeken iedereen  zich hier dringend aan te houden. Dit geldt uiteraard ook voor onze gastverenigingen.

Als aanvulling op dit protocol is het belangrijk te weten dat als je Coronaverschijnselen hebt je thuisblijft en je dit meldt aan je trainer en/of leider. Bij een positief Coronageval dit uiteraard ook met spoed melden bij je leider en/of trainer. De trainer en/of leider dient dit door te geven aan de Technisch jeugd coördinator zodat hij dit kan doorgeven aan het bestuur. Het bestuur zal vervolgens overleggen met de GGD als er meerdere positieve gevallen zijn.

Bij een Coronaverschijnsel of -besmetting van een lid kunnen de overige teamleden, volgens richtlijnen vanuit het RIVM en de KNVB, gewoon blijven trainen en wedstrijden spelen. Tenzij na het contact met de GGD anders wordt besloten.

Alleen samen krijgen wij corona onder controle!

Bestuur VV Moordrecht