Verenigingsactie DELTA Fiber Netwerk

Beste VVM-ers

DELTA Fiber Netwerk heeft een leuke actie bedacht waarmee we extra inkomsten voor onze vereniging kunnen verdienen. En dat is zeer welkom met de achterblijvende inkomsten door het Coronavirus. Met deze mailing brengen we je op de hoogte van de glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk.

Wanneer je een abonnement afsluit bij Delta of Caiway verdien je niet alleen €25,- voor jezelf maar ook nog eens €50,- voor VV Moordrecht. Om deel te nemen aan deze actie, en onze vereniging te steunen, moet je je aanmelden via onderstaande linkjes. VV Moordrecht ontvangt voor iedere aanmelding €50, – voor de verenigingskas.

Deelnemende providers van deze actie zijn:

Voor een abonnement bij Delta: http://aklam.io/3rHT7u
Voor een abonnement bij Caiway: http://aklam.io/vrKyJX


Kom langs op een informatieavond

DELTA Fiber Netwerk vertelt je graag meer over onze glasvezelcampagne, ons aanbod en de aanleg van glasvezel. Daarom organiseren we voor alle inwoners van Moordrecht informatieavond(en). Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

We zien je graag op een van onze informatieavonden:
30 juni of 1 juli of 9 juli 2021

locatie: De Zespunt
adres: Molenlaan 1a, Moordrecht

Aanmelden hoeft niet, kom gewoon langs. Inloop vanaf 19:00 uur. Kom wel op tijd, want we hebben door de 1,5-meterregel een beperkt aantal plekken.

Volg je het liever thuis op je computer of laptop? Dan kun je je hier https://www.deltafibernetwerk.nl/online-informatieavonden/moordrecht/ aanmelden voor de online informatieavond op 8 juli.