Update bouw clubhuis

Beste leden,

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de staalconstructie van onze kantine.
Ook is een gedeelte van de wanden geplaatst op de eerste verdieping.

Op de begane grond is de metselaar bijna gereed. Verder is de vloerverwarming op de eerste verdieping aangebracht en zijn de elektricien en loodgieter ook begonnen.
Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze sponsors Dasto Elektro en Kruit BV. De vloer op de verdieping zal gestort worden zodra de weersomstandigheden het toelaten

Tijdens de ledenvergadering is er een presentatie geweest over de inrichting van de kantine. De binnenhuisarchitecte Nicole van Zanten heeft wat impressies laten zien en hier is een keuze uit gemaakt. De keuze vinden jullie in deze fotoslide. Let op: de getoonde materialen en kleuren zijn een benadering en kunnen in werkelijkheid afwijken.
Dit plan zal verder uitgewerkt worden door Nicole en de bouwcommissie. Hier staat zeker vast dat we een hoop zelf zullen moeten gaan doen. Daar hebben we jullie hulp echt bij nodig. Ook zijn we hard op zoek diverse sponsormogelijkheden. Binnenkort zullen we meer in detail treden hierover.

Met betrekking tot de aanleg van de velden kunnen we melden dat de aanbesteding is opgestart door de gemeente. Er worden partijen gevraagd om een prijs in te leveren zodat er in het voorjaar kan worden begonnen met de velden. In het eerste kwartaal zullen de beschoeiing en de Kokowall (soort geluidsscherm) ter plaatse van de Zuidplasruiters worden geplaatst. De aanleg van de sportvelden zullen in het tweede kwartaal starten en aansluitend zal er worden begonnen met de parkeerplaatsen.

Als alles meezit dan kunnen we het nieuwe seizoen beginnen op de nieuwe velden!

Hieronder een slideshow met foto’s en diverse filmpjes van de bouw.
Veel kijkplezier!

Het bestuur

Slide met foto’s:

 

Drone beelden:

 

Plaatsen van de gevelelementen:

 

Metselwerk:

 

Blik op de omgeving:

 

Plaatsen van de staalconstructie: