UPDATE CORONA MAATREGELEN (16-02-2022)

Beste leden,

“Het land gaat weer open”, zoals medegedeeld tijdens de persconferentie van 15 februari.

De versoepelingen gaan in stappen t.w.:

  1. Tot 25 februari is er voor het betreden van de kantine, de toiletten, de kleedkamers nog wel een coronatoegangsbewijs nodig. De daar geldende 1,5 meter, het mondkapje bij rondlopen en een vaste zitplaats komen per 18 februari te vervallen.
  2. Op vrijdag 25 februari nemen we afscheid van de laatste maatregelen. Het coronatoegangsbewijs hoeft dan niet meer te worden getoond bij het betreden van de kantine, de toiletten, de kleedkamers. Ook vervallen alle beperkingen op de openingstijden.

Adviezen:
Na bijna 2 jaar ervaring met de corona-aanpak, hebben we geleerd hoe moeilijk het is om met maatregelen om te gaan die ons dagelijks leven beperken. We moeten blijven opletten. Hou je daarom nog steeds aan de adviezen die de verspreiding van het virus beperken. Zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen schudden.

Wij gaan er vanuit, dat het de verantwoordelijkheid van ons allemaal is om de regels en adviezen op te volgen.

Het bestuur


P.S.: Kijk voor alle informatie over voetbal en het coronavirus op www.knvb.nl/coronavirus. Of bezoek de website van NOC*NSF: FAQ: veelgestelde vragen over coronavirus en sport – NOCNSF en het Coronaprotocol van NOC/NSF: https://nocnsf.nl/media/5235/noc-nsf-protocol-verantwoord-sporten-v15012022-1.pdf