Yusri el Kandousi even terug bij vv Moordrecht

Afgelopen donderdag (14-4-2022)  kreeg JO11-1 een “prof” training van een voormalig VVM speler. Yusri heeft bij ons gespeeld t/m B1 (JO17-1) en daarna is hij naar Jodan Boys gegaan. Hij speelde daar altijd in hoogste jeugdteams. Inmiddels speelt hij al een aantal jaren in het eerste team van Jodan Boys (Hoofdklasse A). Yusri heeft nog steeds de ambitie om profvoetballer te worden. Toen ik hem vroeg of hij JO11-1 een training wil geven, was zijn antwoord meteen JA, dat doe ik graag voor mijn oude club en voormalig trainer.

Nadat hij zich kort had voorgesteld stelde Yusri de spelers van JO11-1 de vraag: wie wil er allemaal profvoetballer worden? Alle vingers gingen omhoog en dat was voor Yusri een goed uitgangspunt om eens te kijken wat onze jongens kunnen. Hij begon met een goede warming up en daarna konden de boys hun energie kwijt in diverse oefeningen met onder andere: ladderen, hoepels, hekjes, sprintoefeningen etc. Iedereen ging tot het uiterste want ze wilden graag laten zien hoe goed zij zijn.

Na het harde werken werd er nog gewerkt aan de techniek en werd er een reactie spel gedaan. Uiteraard moest Max ook even getest worden met een doelschiet oefening. De training eindigde met een partijspel van 5 tegen 5.

Yusri vond het een fijne en fanatieke groep en hij had het zichtbaar naar zijn zin. Dit gold ook voor de spelers. Aan het eind van deze bijzondere en leerzame training, hebben we nog een groepsfoto gemaakt. Voor iedereen was het een geslaagde trainingsmiddag! Zie hieronder een foto impressie van de training.

Matijn den Hertog
Trainer/coach JO11-1