Vrijwilligerstaken vanaf volgend seizoen via de Voetbal.nl app!

Beste leden,

Het is zover, de vrijwilligerstaken vanaf volgend seizoen via de Voetbal.nl app!

Bij VV Moordrecht hebben we met ingang van seizoen 2022-2023 niet alleen en gloed nieuwe accommodatie, ook de administratie van de vrijwilligers en de registratie van de vrijwilligerstaken en de invulling daarvan gaan we vernieuwen, en wordt ondergebracht in Sportlink en de Voetbal.nl app.

Per seizoen wordt er een totaal aantal te behalen punten toegekend (dit zijn er 16 per gezin).
Bij iedere dienst of taak, wordt het bij die taak toegekende aantal punten van het totaal afgetrokken. De behaalde punten worden aan het einde van het seizoen verrekend met de te betalen vrijwilligersbijdrage van € 80,-.

Deze registratie en afhandeling zijn zichtbaar gemaakt in de Voetbal.nl app. In de Voetbal.nl app kun je zien wat je vrijwilligersinstellingen zijn, kun je voorkeurstaken opgeven, kun je aangeven wanneer je beschikbaar bent en kun je je inschrijven op roosterdiensten. Het is daarom belangrijk dat je de app op je smartphone geïnstalleerd hebt!

Je bent als lid/ouder/verzorger ZELF verantwoordelijk voor het halen van het verplichte aantal punten. Zorg er dus voor dat je de app in gebruik neemt en dat bekend is wat voor taak je wilt doen en/of dat je je inschrijft op beschikbare roostertaken. Meer informatie en uitleg hiervoor volgt later.

We hebben ervoor gekozen de taken onder de ouders/wettelijk vertegenwoordigers te registreren. Het is daarom belangrijk dat je een Voetbal.nl app account hebt/maakt die je koppelt aan dit account in de ledenadministratie. Dit doe je door het emailadres te gebruiken waarmee je bekend bent gemaakt in de ledenadministratie.

Dit is in de meeste gevallen het emailadres wat bij je kind geregistreerd staat (veelal opgegeven bij aanvang lidmaatschap). Stuur een email naar administratie@vvmoordrecht.nl als je het niet weet of het lukt niet. Vermeld dan even je naam en de naam/namen van je kind(eren)! Dan kunnen we het makkelijk opzoeken.

Indien je problemen ondervindt bij het gebruik van de app, verwachten we van je dat je dit meldt door een email te sturen naar administratie@vvmoordrecht.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je gezocht.

Indien je de app nog niet hebt geïnstalleerd:

De Voetbal.nl app kan worden gedownload in de Apple Store en in de Google Play Store.
Als je de Voetbal.nl app geïnstalleerd hebt zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen.

De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij VV Moordrecht in de ledenadministratie bekend bent. Weet je hem niet, vraag hem op via administratie@vvmoordrecht.nl.
  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij de ledenadministratie bekend bent. Weet je hem niet, vraag hem op via administratie@vvmoordrecht.nl.
  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nlwaarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Stuur een email naar administratie@vvmoordrecht.nl.
  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nlapp. De koppeling is reeds gelegd, mits het emailadres waarmee je in de ledenadministratie bekend bent is gekoppeld.

Meerdere kinderen lid bij VV Moordrecht?

Heb je meerdere kinderen bij VV Moordrecht voetballen en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor wie je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit lid te zien. Switchen naar een ander lid kan door in het menu te kiezen voor Instellingen, Persoon kiezen (Als ouder ben je dus ook lid, vrijwilligers lid.)

Vanaf O19 en Senioren:

Vanaf O19 en de senioren is het spelend lid zelf het vrijwilligers lid. Waar tot en met O17 de ouders/verzorgers verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de vrijwilligerstaken, is vanaf O19 het spelend lid zelf verantwoordelijk daarvoor. Indien het account dan overgaat (of al is gegaan) naar het kind/spelend lid, zorg er dan wederom voor dat dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij de ledenadministratie bekend bent. Veranderd het emailadres, geef dit dan door aan administratie@vvmoordrecht.nl.

Bedankt voor je medewerking!

Met sportieve groet,
Werkgroep vrijwilligerswerk