Informatie over nieuwe tenues

Beste leden,

Zoals eerder al gemeld gaan we volgend seizoen allemaal in nieuwe tenues spelen van het merk Robey. Ook zullen alle teams met dezelfde sponsors op dit nieuwe tenue gaan spelen. Inmiddels is het ontwerp goedgekeurd.Vanaf 8 augustus liggen de nieuwe tenues in de winkel van Wijtman Sport in Gouda. Wijtman Sport is te vinden naast de Action in Gouda.

Voor de keepers liggen er ook nieuwe tenues klaar. We hebben voor alle keepers de keuze uit twee verschillende tenues. Deze keuze kan in de winkel van Wijtman Sport worden gemaakt.

Zoals al eerder gemeld, kun je aan het begin van nieuwe seizoen het nieuwe shirt gratis afhalen bij aanschaf van een broekje en sokken van de nieuwe v.v. Moordrecht lijn. Als tegemoetkoming voor de aanschaf van het broekje en de sokken (ca € 28,-) zal iedereen t.z.t. een cadeaukaart vanuit VVM ontvangen als het bonnetje van de sokken en broekje wordt ingeleverd. Deze cadeaukaart kan dan worden besteed bij de bar in de nieuwe kantine.
De aanbieding voor de kleding zal waarschijnlijk gelden tot 1 november, de cadeaukaart is langer geldig. Nadere info volgt nog over het inleveren van het bonnetje en het ophalen van de cadeaukaart, dit zal waarschijnlijk in september zijn.

Voor de spelers van zaterdag 1 zal het tenue vanuit de vereniging worden geregeld. Dit i.v.m. de rugnummers die verplicht zijn voor eerste elftallen.

Het komende seizoen zullen alle teams op het mooie nieuwe complex, met een volledig nieuwe kledinglijn gaan spelen. Het is dan ook voor iedereen verplicht om per volgend seizoen in de nieuwe tenues te voetballen.

Het bestuur