Kom jij voetballen bij VV Moordrecht?

Wil je lid worden?

Wil jij ook komen voetballen op het hagelnieuwe sportcomplex van VV Moordrecht? Schrijf je dan nu in! Onze visie is dat iedereen, jong en oud, bij VV Moordrecht kan voetballen. Uiteraard onder toezicht van onze trainers en leiders. VVM staat ook voor sportiviteit en plezier. Zo hebben we voor jong en oud het hele seizoen door leuke activiteiten op ons programma (zie hiervoor de berichtgevingen op onze website, Facebook en Instagram).

Een voetbalclub kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Daarom vragen wij aan een ieder om ons hierbij een handje te helpen. Denk hierbij aan: Bardienst, trainer, leider, scheidsrechter, schoonmaak, etc..

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je ook leuk om een balletje te komen trappen? Kom dan gerust eerst eens kijken bij een training! Wil je vrijblijvend een paar keer meetrainen? Meld je dan graag eerst even bij een van onze coördinatoren om te bespreken waar en wanneer dit voor jou mogelijk is. Contactgegevens van onze coördinatoren vind je HIER.

Wil je direct aanmelden? HIER vind je het digitale inschrijfformulier. Na aanmelding zal de leeftijdscoördinator contact met je opnemen voor verdere afstemming over trainingsgroep, trainingsdag, tijd, etc. Ook kun je dan aangeven voor welke vrijwilligerstaken je (of je ouders/verzorgers) wilt aanmelden.

Zien we jouw binnenkort?

De coördinatoren