VV Moordrecht Erkend stage-leerbedrijf

Sinds een aantal jaar is vv Moordrecht door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) opgenomen in het register van erkende leerbedrijven.

Dit betekent dat onze vereniging een stage kan bieden aan studenten en scholieren uit het beroepsonderwijs. De stagiaires ontvangen na afloop van hun stage een officieel certificaat.

VV Moordrecht is Erkend voor de volgende opleidingen:

  • Coördinator sportinstructie, training en coaching – Niveau 4
  • Sport- en bewegingsleider – Niveau 3

Naast de erkende stageopleidingen biedt VVM ook de gelegenheid voor het uitvoeren van een maatschappelijke stage. Deze stage is een vorm van leren voor scholieren op de middelbare school en heeft als doel om de maatschappelijke betrokkenheid in de samenleving te vergroten.

Stage bij VV Moordrecht
Het volgen van een stage bij een sportvereniging is een bijzondere ervaring. Zo kun je bij VVM als jeugdtrainer stagelopen. Onder begeleiding van een ervaren trainer leer je bijvoorbeeld omgaan met kinderen en ouders, het organiseren en uitvoeren van een wedstrijd en het organiseren van een toernooi of andere activiteit. Leuke bijkomstigheid is dat je de stage kan volgen op ons splinternieuwe sportcomplex.

Interesse?
Wil jij graag stagelopen bij vv Moordrecht? Neem dan contact op met onze Technisch Jeugd Coördinator Dennis de Jong via ddejong73@outlook.com of 06-20225270