Extra ophaalmoment clubkaart!

Afgelopen maandagavond 31 oktober konden leden hun eigen VVM betaalpas met € 25,- tegoed afhalen.

Tijdens deze avond zijn redelijk veel clubkaarten opgehaald, maar er zijn nog genoeg leden die nog geen clubkaart hebben opgehaald. Daarom organiseren we een extra afhaalmoment op donderdagavond 10 november van 19.00 tot 20.00 uur.

Je moet wel kunnen aantonen dat je een tenue hebt gekocht bij Wijtman Sport. Dat aantonen kan door het bonnetje van Wijtman mee te nemen, die stempelen we dan af. Als je het bonnetje niet meer hebt, dan mag je ook het tenue meenemen als bewijs.

Als je tegoed op is, kan de betaalpas / clubkaart worden opgewaardeerd bij de kassa in de kantine.
Zo kan je altijd op een veilige manier op de club je consumpties kopen.

Wij zien jullie graag donderdagavond 10 november in de kantine voor het ophalen van de clubkaart.

Het bestuur.