Nieuwe vrijwilligerstaken toegevoegd!

Bij VV Moordrecht hebben we met ingang van seizoen 2022-2023 de administratie van de vrijwilligers, de registratie van de vrijwilligerstaken en de invulling daarvan ondergebracht in Sportlink en de Voetbal.nl app.

We zijn het seizoen gestart met taken zoals een bardienst of het bemannen van de commissiekamer maar we realiseren ons dat we met jullie hulp nog veel meer leuke activiteiten kunnen organiseren. Daarom hebben we nieuwe taken toegevoegd.

Is een bardienst niet helemaal jouw ding, maar vind je het wel leuk om op een zaterdagochtend naar keuze een bingo te organiseren voor de jeugd of zou je graag willen helpen bij het organiseren van de pupillennacht, neem dan snel een kijkje in de app en meld je aan voor één van de taken op 14 en/of 15 januari! Uiteraard is dit niet de datum waarop we de activiteiten willen organiseren maar op deze manier hebben we de taken voor jullie geclusterd.

Let op: aanmelden voor de vrijwilligerstaken van dit seizoen kan tot 1 februari 2023. Per seizoen wordt er een totaal aantal te behalen punten toegekend (dit zijn er 16 per gezin). Bij iedere dienst of taak, wordt het aantal punten van het totaal afgetrokken. De behaalde punten worden na 1 februari 2023 verrekend met de te betalen vrijwilligersbijdrage van € 80,00.

Heb je vragen of nieuwe ideeën, neem dan contact op met jouw leeftijdscoördinator of stuur een mailtje naar administratie@vvmoordrecht.nl!

Met sportieve groet,

Werkgroep vrijwilligerswerk