Kampioenen in fase 1!

We hebben iets om trots op te zijn.


Onze jeugdteams JO11-1, JO11-2 en JO11-3 hebben heel goed gepresteerd en zijn kampioen geworden in fase 1 van de competitie. Na vijf, soms met hele spannende, wedstrijden, hebben ze de concurrentie achter zich gelaten en zijn ze als winnaars uit de strijd gekomen. Het komt niet vaak voor dat er drie teams in een leeftijdscategorie kampioen worden.

Bij onze voetbalclub geloven we dat de jeugd de toekomst heeft. Daarom zijn we ook blij te zien dat, hoewel JO11-4 en JO11-5 geen kampioen zijn geworden in fase 1, deze teams flinke vooruitgang hebben geboekt.

Het was een hele puzzel maar inmiddels heeft ieder team minimaal twee trainers. Die zich wekelijks belangeloos inzetten om de kinderen niet alleen te leren voetballen, maar ook om plezier te maken op het veld. VVM is erg blij met deze ontwikkeling: Met elkaar & Voor elkaar!

In alle teams zie je dat teamwork en doorzettingsvermogen de sleutel tot succes zijn. Ook een bedankje gaat uit naar alle ouders die elke week aan de zijlijn staan te juichen voor onze kinderen. We zien jullie graag weer in fase 2!

Vanaf woensdag 18 oktober kun je op voetbal.nl de indeling voor fase 2 vinden. Deze fase loopt tot de kerstvakantie en belooft weer veel voetbalplezier. De aftrap voor fase 2 van de voetbalcompetitie staat gepland op zaterdag 28 oktober.

Sportieve groet van,

Matijn den Hertog

 

Teamfoto van JO11-1 / kampioen 2e klasseFase 1

Teamfoto van JO11-2 / kampioen 4e klasseFase 1

Teamfoto van JO11-3 / kampioen 4e klasseFase 1