V.V.M. - Voetbal Vereniging Moordrecht

Sponsor worden van VV Moordrecht?

Sponsorinkomsten vormen één van de financiële pijlers onder het bestaansrecht van onze vereniging.
VV Moordrecht kan trots zijn op het snel groeiend aantal jeugdleden. Door het groeiend aantal leden staat de vereniging op korte termijn voor een aantal (financiële) uitdagingen. Denk hierbij aan uitbreiding en onderhouden van onze faciliteiten om alle leden goed te kunnen laten trainen en wedstrijden te kunnen laten spelen. Om deze uitdagingen te kunnen verwezenlijken is, naast alle activiteiten van vrijwilligers, geld een noodzakelijk middel. Sponsoring is daarom noodzakelijk om de financiële huishouding van de vereniging sluitend en vitaal te krijgen.

Sport heeft een belangrijke positie ingenomen in onze maatschappij. Sponsoring is voor het bedrijfsleven een uitstekende mogelijkheid om zich te profileren. Ieder weekeinde bezoeken honderden mensen ons complex en wij bieden u een scala aan mogelijkheden om uw naam uit te dragen en (meer) naamsbekendheid te krijgen. Als uw bedrijf kiest voor sponsoring bij VV Moordrecht dan kunt er van overtuigd zijn dat uw steun wordt gewaardeerd en de juiste bestemming krijgt.

De voetbalvereniging is op verschillende mogelijkheden te sponsoren:

JO9 en JO11 (E/F) pupillen: Aanschaf kosten

Reclamebord Business Club leden € 100,-
Vermelding op televisie in kantine € 75,-
Banner op website € 150,-

*Aanschafkosten zijn excl. de drukkkosten van het logo, deze kosten zijn afhankelijk
  van het aantal kleuren. Uitgaande van 14 spelers.

• Bij sponsoring wordt er automatisch een link gemaakt naar uw bedrijf vanaf de site www.vvmoordrecht.nl.
  • De genoemde prijzen zijn per jaar m.u.v. de aanschafkosten.
  • Prijzen kledingsponsor zijn exclusief aanschaf kleding, deze worden rechtstreeks door de kledingleverancier aan u doorberekend. Van de jaarlijkse kosten krijgt u een factuur van de vereniging.
  • Prijzen reclameborden zijn exclusief fabricage, deze wordt rechtstreeks door het reclamebureau aan u doorberekend.

Contact:
Wilt u sponsor worden? Of wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden bij VV Moordrecht.
Neem dan contact met ons op via e-mail:

Zie ook de informatie van Business club VV Moordrecht.

© Copyright Voetbal.Vereniging Moordrecht - V.V.M.

Top Desktop version