Sponsoring

Sponsorinkomsten vormen één van de financiële pijlers onder het bestaansrecht van onze vereniging.

VV Moordrecht kan trots zijn op het snel groeiend aantal jeugdleden. Door het groeiend aantal leden staat de vereniging op korte termijn voor een aantal (financiële) uitdagingen. Denk hierbij aan een goed opgeleid kader om alle leden goed te kunnen laten trainen en wedstrijden te kunnen laten spelen, de nieuwe accommodatie en het 100 jarig bestaan. Om deze uitdagingen te kunnen verwezenlijken is, naast alle activiteiten van vrijwilligers, geld een noodzakelijk middel. Sponsoring is daarom noodzakelijk om de financiële huishouding van de vereniging sluitend en vitaal te houden.Sport heeft een belangrijke positie ingenomen in onze maatschappij. Sponsoring is voor het bedrijfsleven een uitstekende mogelijkheid om zich te profileren. Ieder weekeinde bezoeken honderden mensen ons complex en wij bieden u een scala aan mogelijkheden om uw naam uit te dragen en (meer) naamsbekendheid te krijgen. Als uw bedrijf kiest voor sponsoring bij VV Moordrecht dan kunt er van overtuigd zijn dat uw steun wordt gewaardeerd en de juiste bestemming krijgt.De voetbalvereniging is op verschillende mogelijkheden te sponsoren:

JO8 t/m JO11 (E/F) pupillen: Jaarlijkse
kosten*
Jaarlijkse kosten
Business club lid*
Shirt sponsor: € 150,- € 100,-
Trainingspakken: € 100,- € 75,-
Tassen: € 50,- € 50,-
JO13 -t/m JO19 (D t/m A) en lagere senioren: Jaarlijkse
kosten*
Jaarlijkse kosten
Business club lid*
Shirt sponsor: € 225,- € 150,-
Trainingspakken: € 150,- € 100,-
Tassen: € 75,- € 75,-
1e elftal en/of hoofdsponsor: In overleg met sponsorcommissie
Business Club: € 450,-
Reclamebord: € 150,-  € 125,-
Vermelding op televisie in kantine: € 100,-
Banner op website: € 150,-
* exclusief aanschafkosten zoals o.a. kleding en de bedrukking, borden en opmaakkosten, etc.
  • Bij sponsoring wordt er automatisch een link gemaakt naar uw bedrijf vanaf de site www.vvmoordrecht.nl.
  • De genoemde prijzen zijn per jaar m.u.v. de aanschafkosten.
  • Prijzen kledingsponsor zijn exclusief aanschaf kleding, deze worden rechtstreeks door de kledingleverancier aan u doorberekend. Van de jaarlijkse kosten krijgt u een factuur van de vereniging.
  •  Prijzen reclameborden zijn exclusief fabricage, deze wordt rechtstreeks door het reclamebureau aan u doorberekend.

Contact:

Wilt u sponsor worden? Of wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden bij VV Moordrecht.
Neem dan contact met ons op via e-mail van: Tamara Quist

Zie ook de informatie van Business club VV Moordrecht.